TACO BELL TILBURG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 560 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Bell Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 21:28 1ex besteld, maar viel tegen. Kaneelsticks niets meer dan kroepoek met kaneel (!). In vegetarische burrito zat amper guacamole en crème fraiche.
3 jul 2024 om 15:12 Ik heb gebeld naar taco bell kreeg ik een super irritante meid aan de lijn ja zoek het maar uit met thuisbezorgd en hou doe zei ze omdat ik bios was ja vind je het gek zo lang op een bestelling moeten wachten.Al het eten was door elkaar.Nooit meer
28 jun 2024 om 23:32 Ik vindt het heerlijk en was ook snel geleverd en alles was netjes en presentatief geweldig ik ben hardstike blij met het service
8 jun 2024 om 10:02 Veel betaald voor weinig eten , eten xag er zeer onverzorgd uit !!
28 mei 2024 om 21:42 Dankjewel voor het goedmaken van de vorige bestelling. Super een extra taco Heeft goed gesmaakt,snel geleverd
26 mei 2024 om 18:58 Eten was koud viel echt tegen Veel kosten die er bij komen
26 mei 2024 om 10:49 The order was wrong
24 mei 2024 om 19:57 I ordered a couple of times and it was fine each time. I don't get why they have such bad reviews
17 mei 2024 om 14:14 Ik heb letterlijk anderhalf uur gewacht op mijn bestelling zeer ontevreden en dan heb je ook nog mensen van de tacobell die je niet serieus namen laatste keer dat ik hier nog bestel
12 mei 2024 om 19:38 Smaak was heel goed maar het eten kwam koud aan.
12 mei 2024 om 15:49 Niet alles van de bestelling gekregen. Gebeld Met Taco Bell, krijg je iemand aan de lijn die geen Nederlands spreekt, en heel Slecht Engels en ook het Engels niet begrijpt. Dus
11 mei 2024 om 9:59 I thought the burrito will be bigger and more stuff in it Also for tue churros i wanted to have chocolate made i got caramel and the churros was dry