TACO BELL TILBURG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 557 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Bell Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 10:02 Veel betaald voor weinig eten , eten xag er zeer onverzorgd uit !!
28 mei 2024 om 21:42 Dankjewel voor het goedmaken van de vorige bestelling. Super een extra taco Heeft goed gesmaakt,snel geleverd
26 mei 2024 om 18:58 Eten was koud viel echt tegen Veel kosten die er bij komen
26 mei 2024 om 10:49 The order was wrong
24 mei 2024 om 19:57 I ordered a couple of times and it was fine each time. I don't get why they have such bad reviews
17 mei 2024 om 14:14 Ik heb letterlijk anderhalf uur gewacht op mijn bestelling zeer ontevreden en dan heb je ook nog mensen van de tacobell die je niet serieus namen laatste keer dat ik hier nog bestel
12 mei 2024 om 19:38 Smaak was heel goed maar het eten kwam koud aan.
12 mei 2024 om 15:49 Niet alles van de bestelling gekregen. Gebeld Met Taco Bell, krijg je iemand aan de lijn die geen Nederlands spreekt, en heel Slecht Engels en ook het Engels niet begrijpt. Dus
11 mei 2024 om 9:59 I thought the burrito will be bigger and more stuff in it Also for tue churros i wanted to have chocolate made i got caramel and the churros was dry
10 mei 2024 om 11:58 Mij verkeerd eten geven Daar word je niet vrolijk van Sta je daar met iets wat je niet eet. Bedankt voor het weggooien van mijn geld .toppers
5 mei 2024 om 20:36 Rond 16.00 uur al besteld en aangegeven dat we het om 17.30 uur wilde hebben, toen nog 10 min. te laat. Eten is ook heel snel koud. En te veel bijkomende kosten: servicekosten, tranactiekosten en bezorgkosten, in totaal voor €5,- aan extra kosten!
5 mei 2024 om 12:16 Het eten was niet warm en het leek alsof ze het eten er vanaf een meter in gegooid hadden,niet lekker en duur,heel erg jammer.